Politica confidentialitate

Datele cu caracter personal

Compania noastra AGRO PP va prelucra datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului sau clientilor nostri, numai in scopurile descrise in prezenta politica de confidentialitate si in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

Tipurile de date prelucrate

AGRO PP poate colecta urmatoarele tipuri de date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de livrare, date de plata si alte informatii necesare pentru a procesa comanda si pentru a va oferi serviciile noastre.

Scopul prelucrarii datelor

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pentru a va putea oferi serviciile noastre, a procesa comanda si a va informa cu privire la starea comenzii, a va oferi suportul necesar si pentru a imbunatati serviciile noastre.

Divulgarea datelor

AGRO PP nu va divulga datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului sau clientilor nostri, catre terti, in afara cazurilor in care acest lucru este necesar pentru a procesa comanda (de exemplu, catre firma de curierat sau catre furnizorii de servicii de plata) sau conform cerintelor legale.

Securitatea datelor

AGRO PP ia masuri de securitate adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului sau clientilor nostri, astfel incat sa fie protejate impotriva pierderii, distrugerii, modificarii sau accesului neautorizat.

Stocarea datelor

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului sau clientilor nostri vor fi stocate pe servere securizate, iar accesul la aceste date este limitat doar la personalul nostru autorizat.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii site-ului sau clientii nostri au dreptul de a solicita accesul, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, precum si dreptul de a se opune prelucrarii acestora sau de a solicita portabilitatea datelor.

Contact

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la politica noastra de confidentialitate sau la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@agropp.ro.

Actualizari

AGRO PP isi rezerva dreptul de a actualiza periodic prezenta politica de confidentialitate, pentru a reflecta schimbarile legislative sau ale practicilor noastre de prelucrare a datelor. In cazul in care aceste actualizari sunt semnificative, vom anunta utilizatorii site-ului sau clientii nostri prin intermediul site-ului sau prin e-mail.