Tehnologii

tehnologie

Research & Development

Masdaf este una dintre puținele companii care au dezvoltat și proiectat noi modele în 1977 cu principiul utilizării eficiente a apei și a energiei și protejând astfel resursele vii, dezvoltând și producând „tehnologii de pompare” ecologice și inovatoare, care oferă eficiență energetică.

Concentrându-se pe investiții în cercetare și dezvoltare, Masdaf, al cărui scop este dezvoltarea de produse inovatoare la standarde mondiale, oferă sisteme de pompare competitive pe piețele interne și internaționale la prețuri accesibile.

În fiecare an pentru a dezvolta tehnologii de pompare; Își continuă investițiile prin alocarea unui buget resurselor umane, educației, tehnologiei și sistemelor software de pompare, pe care le consideră „cheia succesului”.

Istanbul Tuzla Factory este situată în 3 locații: Patternshop și Düzce Factory.

Masdaf, care produce tehnologii avansate de pompare care vor crea valoare adăugată pentru țara noastră și vor crește competitivitatea noastră pe piața internațională, se pregătește să implementeze un „Centrul R&D pompa de clasă mondială în sectorul pompelor cu studiile sale de cercetare și dezvoltare și inovare.

Departamentul de cercetare si dezvoltare

tehnologie

Test Station

Stație de testare a pompelor Masdaf, care produce sisteme de pompe inovatoare din 1977, cu principiul utilizării eficiente a apei și energiei și, prin urmare, protecția resurselor vii, a produs cu „Stația de testare a pompelor kullanılarak reînnoită folosind dispozitive de măsurare și sisteme de control de ultimă tehnologie, care va fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2019.

Reglementările UE ECO Designer dezvoltate conform celor mai noi tehnologii de sisteme de pompare, care în prezent sunt în curs de renovare „stație de testare a pompelor” pentru a testa performanțele de măsurare n și în acest context, eforturile RI&D urmăresc să dea direcție lui Mas Daf, deci absenți alți producători de pompe. cu această tehnologie investiția în Turcia, de asemenea, intenționează să servească.

Avantajele statiei de testare a pompelor Mas Daf reinnoite

tehnologie

Productie

Linie de asamblare, cuplare și testare a hidroforului

După procesul de cuplare, sunt testați toți parametrii și adecvarea panourilor utilizate. Personalul care efectuează testul în conformitate cu instrucțiunile relevante transferă produsul la „unitatea de calitate și ambalare pentru inspecția finală.

Pompele hidrofor sunt instalate conform ordinului de lucru dat de departamentul de planificare. După ce motorul este instalat, acesta este dus în zona de depozitare pentru comanda hidroforului.

Unitatea de cuplare cu hidrofor efectuează cuplarea pompei, șasiului, colectorului și panoului conform comenzilor de lucru ale departamentului de planificare. După efectuarea cuplării, produsul este transferat în unitatea de testare. În unitatea de hidrofor; există colectoare, elemente de fixare, mese și rafturi de montare pe panouri, supape hidrofor, supape de reținere și depozite cu scaune pentru panouri. Aceste depozite sunt importante pentru o producție rapidă.

După procesul de cuplare, sunt testați toți parametrii și adecvarea panourilor utilizate. Personalul care efectuează testul în conformitate cu instrucțiunile relevante transferă produsul la „unitatea de calitate și ambalare pentru inspecția finală.

Produsele care sunt testate în conformitate cu standardele intră în zona de inspecție finală și după inspecția și aprobarea unității de control al calității se efectuează procesul de ambalare și produsul este tras în zona stocului de hidrofor.

Conform planului logistic, transportul se efectuează la momentul potrivit.

Zona de sudare

În unitatea de sudura sunt efectuate toate procesele de sudare necesare pentru fabricarea pompelor, cazanelor sub presiune și rezervoarelor. Tot personalul nostru relevant are „certificat de sudor”. Certificatele sunt reînnoite periodic. Mașinile de sudură sunt dublu plus și sunt capabile să facă tot felul de suduri. Este, de asemenea, unitatea în care sunt fabricate șasiul folosit în pompă și unitatea hidrofor.

Magazin de presa

Producția de rezervoare începe în magazinul de presă. 7114-6112 foi de calitate furnizate de la Ereğli Demir Çelik sunt tăiate la surplus pentru a fi pregătite pentru presare. Este folosit la producerea de produse secundare, cum ar fi tabla, carcasa manometrului, care sunt separate în exces. Toate piesele semifabricate utilizate în fabricarea rezervoarelor sunt realizate în această secțiune. În sala de presă, producția se realizează conform planurilor săptămânale realizate de unitatea de planificare. Exista prese excentrice intre 100-350 si prese hidraulice intre 150-750 tone.

Formele necesare pentru presare sunt realizate de unitatea de turnare. Revizuirea matrițelor sau matrițele noi sunt proiectate de echipa de experți și procesate pe mașinile CNC din fabrică.

În unitatea de sudură cu rezervor cu 3 automate, producția rapidă se realizează în conformitate cu condițiile și standardele de calitate actuale. Rezervoarele sudate în mașină de automatizare sunt supuse testelor de etanșeitate și presiune 100%. Produsele aprobate sunt transferate în unitatea de vopsea pulbere.

Linia de vopsea pulbere

Uleiurile rămase pe produs sunt purificate în linie de vopsea pulbere și fosfat de fier este acoperit pe acesta. În acest fel, vopseaua pulbere acoperită aderă mai bine la suprafață și durabilitatea vopselei este prelungită. Pe produs se aplică vopsea pulbere Ral 3001 și Ral 5010 pe bază de poliester epoxidic și se gătește într-un cuptor la 185 de grade. Produsele respinse prin controlul calității sunt reluate în proces.

Linia de asamblare si ambalare a rezervoarelor

Se face asamblarea membranei produselor din linia de vopsea pulbere. Membranele importate au certificat de igienă. Produsele asamblate pe membrană sunt preluate în stoc printr-un proces de ambalare adecvat. Unitatea de rezervor funcționează cu stocuri pentru livrare rapidă.

Zona de prelucrare

În unitatea de prelucrare, există 22 de mașini CNC (strung orizontal, strung vertical, prelucrare verticală, prelucrare orizontală). Bench track are o capacitate de turnare de 160-180 de tone pe lună. Procesul de control al calității funcționează eficient în această unitate ca în toate procesele. Confirmările inițiale ale setărilor și apoi toate verificările sunt efectuate. Produsele defecte sunt detectate înainte de a intra în depozit și trase în zonele de deșeuri sau de returnare.

Zona de depozitare a produselor semifabricate

Produsele semifabricate funcționează cu sistem de adresare depozit. Produsele de control al calității sunt plasate pe rafturi în conformitate cu sistemul. Urmărirea produsului se face prin intermediul sistemului.

Ansamblu pompă – cuplare și linie de testare

Comenzile de lucru se intocmesc in functie de comenzile transferate la unitatea de planificare iar semifabricatele sunt transferate din depozit in montaj. În mod sistematic, fiecare unitate apare ca un depozit diferit. Produsele din unitati sunt monitorizate prin intermediul sistemului.

Există 3 mese de montare:

7 coduri de bare care identifică produsul sunt emise de unitatea de asamblare până la expediere. Aceste coduri de bare sunt preluate din fiecare unitate și procesate pe formulare de lucru. Codurile de bare conțin informații precum numele produsului, codul produsului, culoarea vopselei.

Pompele care vin de la depozitul de semifabricate către zona de asamblare corespunzătoare sunt transferate în unitatea „motor și cuplare șasiu” după ce sunt colectate. Aici, după ce setările de cuplare sunt finalizate și cuplarea este finalizată, produsele sunt trimise la unitatea de „testare a pompei” pentru testarea performanței. Pompele care trec procesul de testare în conformitate cu comanda sunt livrate la unitatea de vopsea umedă. Pompele care nu pot trece de procesul de testare sunt din nou demontate și se execută lucrările de îmbunătățire necesare. Toate aceste operațiuni sunt efectuate în conformitate cu instrucțiunile relevante din cadrul ISO 9001.

Unitatea de vopsea umeda

Pompele care vin la unitatea de vopsea umedă sunt vopsite în culoarea indicată în formularul de comandă și expediate la unitatea logistică.

Logistica

Protecția cuplajului pompei se realizează în unitatea de expediere. Ambalarea se face cu manualul de utilizare. Procesul de expediere se face in cutii standard in tara si cutii Euro sau in cutii inchise.