Termeni și condiții

Site-ul AGRO PP este un magazin online care pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a achizitiona produse destinate irigarii spatiilor verzi, terenurilor agricole, terenurilor de sport cu gazon natural sau sintetic si serelor. AGRO PP furnizeaza piese si echipamente pentru sisteme de irigații de la furnizori din afara Romaniei.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Accesul si utilizarea site-ului implica acceptarea tacita a termenilor si conditiilor descrise in acest document.

Date personale

Inregistrarea pe site presupune furnizarea de date personale, acestea vor fi folosite exclusiv pentru a procesa comenzile si nu vor fi impartasite unor terti.

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul AGRO PP, dvs. sunteti obligat sa furnizati informatii corecte, complete si sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti in intregime responsabil de securitatea parolei de acces. Daca contul dvs. este utilizat neautorizat de altcineva trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Nu suntem responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului dvs. Introducerea de date false la efectuarea unei comenzi este ilegala, urmand ca magazinirigatii.ro sa ia masuri legale impotriva persoanei raspunzatoare. Administratorul site-ului are dreptul sa suspende calitatea de utilizator al site-ului fara orice alta notificare si fara a-si justifica actiunea. In acest caz, nu veti primi nici un fel de despagubiri. AGRO PP isi rezerva dreptul de a afisa pe site numai mesajele corespunzatoare.

Produse si Preturi

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica gama de produse si preturile in orice moment. Preturile produselor vor fi aduse la cunostinta celor interesanti prin oferta de pret prezentata de AGRO PP.

Comanda

Comenzile plasate prin intermediul site-ului sunt obligatorii si pot fi realizate doar de persoanele majore si cu capacitate deplina de a incheia contracte. AGRO PP isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda in orice moment fara a fi obligat sa furnizeze informatii lamuritoare in acest sens.

Livrarea

Livrarea produselor se face prin intermediul unor firme specializate in acest domeniu. Costurile de livrare nu sunt incluse in pretul produselor si vor fi suportate de catre client ori de catre AGRO PP in functie de valoarea comenzii. AGRO PP nu poate fi facut responsabil pentru intarzierile survenite din cauze independente de vointa sa.

AGRO PP isi asuma ca in cazul in care comanda este confirmata si toate produsele se afla pe stoc, livrarea se va efectua in termen de maxim 3 saptamani de la data comenzii(exceptand sambata, duminica si sarbatorile legale)

Garantia si Returul

Produsele comercializate beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare, respectiv Ordonanţa de urgenţă nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Nu constituie obiectul garantiei lipsa de conformitate derivata din utilizarea produsului în aplicaţii ce necesită performanţe şi calităţi altele decât cele oferite de clasa şi scopul pentru care este destinat produsul sau în afara specificaţiilor tehnice aferente; uzura normală a produselor (ex. uzura fizica, mecanică şi electrică) utilizarea produsului în condiţii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzătoare, împământare inexistentă sau greşită, acţiunea şocurilor, vibraţiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic, utilizarea produsului în condiţii de mediu necorespunzătoare acţiuni ale substanţelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzată de intemperii); manipularea sau instalarea greşită (ex: instalarea greşită a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decât cele livrate sau indicate de producător); setări greşite ale produselor sau programelor, virusări, folosirea altor drivere sau programe decât cele originale care însoţesc produsul; eventualele incompatibilităţi de natură software sau hardware ce pot apărea la folosirea produselor împreună cu alte produse; deteriorări termice, mecanice şi plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibraţiilor, intemperiilor, neglijenţei în utilizare sau a oricăror altor factori, independent de Producător

In cazul in care clientul doreste sa returneze un produs, acesta trebuie sa fie in starea initiala si in ambalajul original, iar costurile de transport vor fi suportate de catre client. Rambursarea contravalorii se face in termen de 30 de zile in contul bancar al clientului.

Confidentialitatea datelor

AGRO PP respecta confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor și clientilor săi și se angajează să le protejeze conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si politicii de confidentialitate adoptate la nivelul societatii.

Litigii si Conditii suplimentare

Prin folosirea acestui site, utilizatorul accepta termenii si conditiile de mai sus conform cu legislatia in vigoare. Litigiile aparute intre clienti si AGRO PP vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris. In cazul in care nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, litigiile vor fi solutionate conform legislatiei romane, instanta competenta fiind instanta competenta romana.

AGRO PP isi rezerva dreptul de a introduce conditii suplimentare de utilizare a site-ului, care vor fi puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestuia.